Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

15/11/2011
Google prioritza el contingut més recent
Google dóna prioritat als continguts més actuals
Aquest canvi en els criteris per a la gestió dels resultats és un dels més grans per internet gegant anunciat ja que es tracta d'un impacte en el 35% dels resultats de la cerca, segons a l'empresa ha publicat al seu bloc oficial. Fa el nou algoritme que la rastreen de les aranyes de Google el lloc web de tant en tant per comprovar els elements que es mouen en cada moment, dirigint la recerca del contingut més recent i primer s'estan mostrant els esdeveniments recents o temes d'actualitat venia precedida dels fets que es repeteixen amb regularitat i que conté l'Actualització freqüent.

Si per exemple estem buscant el terme Jocs Olímpics, els resultats que mostrava a dalt primer podria ser sobre la història dels Jocs Olímpics o Pequín 2008; amb els nous canvis en l'algoritme els primers resultats seran els relacionats amb els Jocs Olímpics de 2012 de Londres propera. Aquest enfocament mateix aplica a contingut de l'Actualització freqüent com, per exemple, nous desenvolupaments en el mercat d'automòbil.

D'altra banda, el motor diferenciarà el contingut que poden ser actualitzats d'aquells que estan permanent o intemporal, de manera que l'algorisme no s'aplica en casos com busca receptes o consells de bellesa. Tot això és possible gràcies a la tecnologia de cafeïna implementada poc més de fa un any per Google.

La cafeïna és la nova infraestructura de cerca de Google que intenta tot el possible per enfocament recerques en temps real a través de la xarxa. Tecnologia, indexa el contingut a la web ràpidament proporcionar resultats 50% més actual i fresc. Analitza la web en petites porcions i Actualitza l'índex de les cerques en una base contínua i amb contingut actualitzat: blocs, xarxes socials, imatges i vídeo.
Retorn
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.