Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

1/12/2011
Edicions Urà aposta per Sharepoint 2010 en mans de Softeng
Edicions Urà aposta per Sharepoint 2010 de la mà de Softeng
L'editorial Casa ediciones Urano optat per Softeng per dur a terme el projecte de creació i desenvolupament de la seva nova col·laboració d'intranet via plataforma per a entorns de col. laboració en el qual Softeng és especialitzat i certificat per Microsoft per al desenvolupament i implementació d'aquests projectes, Sharepoint 2010

La solució ofereix als usuaris un entorn de fort web de col. laboració i treball en grup centralitzada, segura i eficient. Una eina perfecta de consulta i participació per facilitar les activitats que es duen a terme a l'empresa tant interna com externament.

Amb gairebé 30 anys d'experiència, edicions Urà publica llibres de molt diverses tipologies a través de 12 segells. Uranus, Titania, Umbriel editors o empresa activa són alguns d'ells. Té una àmplia xarxa de distribuïdors a tota Amèrica Llatina i des dels seus inicis, demostra una clara aposta per les noves tecnologies


Retorn
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.