Si no pot llegir aquest missatge, feu clic aquí
DESEMBRE 2011
 

EventoOffice365.jpg

SOFTENG es confirma com un especialista en l'oficina per a empreses.

Amb un esdeveniment organitzat per Softeng i Microsoft anomenat "El núvol com a solució" que va tenir lloc 18 d'octubre passat a Barcelona, per millorar la competitivitat Softeng es posiciona com a plataforma de productivitat,especialista encomunicació i col·laboracióen lanúvol, l'Office 365.

Aquest esdeveniment, destinat als prenedors de decisions de negocis i gestors, experts en serveis del núvol de Softeng parlat sobre productivitat i reducció de costos amb l'Office 365.

Leer más...

InstituGuttmann.jpg

L'Institut Guttmann es carrega al núvol de Portal Builder i Azure

El prestigiós Institut Guttmann ha pujat al núvol de la mà de Softeng, apostant per la solució per als projectes de la web Softeng Portal Builder, que s'executa en Microsoft Windows Azure, plataforma núvol de Microsoft.

Entre tots els avantatges de Softeng Portal Builder, s'inclouen productivitat adscrits a l'edició visual del seu propi lloc, contingut en altres sistema de traducció simultània de llengües i millorat posicionament en motors de cerca, mapa de calor i web d'anàlisi que proporciona la informació necessària per saber les preferències dels usuaris que visiten el seu lloc.
Leer más...

LogoGoogle.png

Google prioritza el contingut més recent

En el seu esforç continu per millorar el seu motor de cerca que li proporcionarà més intel. lig ència, Google ha anunciat un nou canvi en algoritmes que canviarà el prioritization de resultats donar més rellevància al contingut més recent que ofereix una informació més fresc a l'usuari.
Leer más...

EdicionesUrano.jpg

Edicions Urà aposta per Sharepoint 2010 en mans de Softeng

L'editorial ediciones Urano optat per Softeng per dur a terme el projecte de creació i desenvolupament de la nova intranet de col • laboració a través de la plataforma de Sharepoint 2010per a entorns de col. laboració en el qual Softeng és especialitzat i certificat per Microsoft per al desenvolupament i implementació d'aquest tipus de projectes
Leer más...

iamcpsantander.jpg

SOFTENG Portal Builder en cas d'Espanya IAMCP Social III

Gràcies a l'assoliment del Premi a la millor empresari en projecte de núvol atorgat per Microsoft, els assistents de la filial espanyola de l'Associació de socis de Microsoft, va tenir l'oportunitat d'aprendre sobre els beneficis de la plataforma de negoci per als projectes de la web en el núvol Softeng Portal Builder.


Leer más...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
DESEMBRE 2011