Abril 2014
 

irm_newsletter.png

Com evitar fuites d'informació en la teva empresa

La fuga de dades es produeix quan la informació confidencial o sensible d'una empresa surt de la mateixa a través dels empleats (de manera deliberada o per accident).

La informació (arxius i correus) és un dels actius de major valor per a les empreses i la protecció d'aquesta és una de les seves preocupacions. Per aquest motiu Microsoft ha incorporat a l'Office 365 Information Rights Management (IRM)

Llegir més ...

Evento.png

Microsoft i Softeng et conviden a l'esdeveniment "Productivitat, Innovació i reducció de costos amb solucions Cloud"

L'esdeveniment que tindrà lloc el proper 30 de maig a l'auditori del Col · legi d'Economistes de Catalunya, està destinat a decisors de negoci (gerents, financers i directius de qualsevol àrea).

El director de MICROSOFT a Catalunya, Carles Grau i els especialistes en les àrees d'Office 365 i Azure de MICROSOFT i SOFTENG parlaran sobre els beneficis que les solucions en el núvol t'aporten pel que fa a productivitat, innovació i reducció de costos, fent especial èmfasi en les últimes novetats.

Llegir més ...

zeppelin_tv2.jpg

Zeppelin TV aposta pel núvol amb Softeng i Microsoft Office 365

La prestigiosa productora de televisió Zeppelin TV, ha apostat per Softeng com a partner especialista en la suite de productivitat Office 365, per a la implantació de Microsoft Exchange Online.

El director d'informàtica de la productora ens explica els motius pel que va optar per Softeng i Office 365 i quin és el seu grau de satisfacció.

Llegir més ...

banner.png

Tens un iPad? Activa gratis el nou Office per iPad

Si ets un usuari d'iPad que ja té una subscripció d'Office 365 ara ja pots treballar amb els teus aplicacions d'Office des del teu dispositiu de Apple.Te expliquem com.


Llegir més ...

ExchangeOnline.png

Evita que els teus empleats enviïn informació sensible per correu

Ja estan disponibles les noves capacitats de l'Office 365 que permet a les empreses aplicar directives als continguts dels missatges per aturar filtracions accidentals o malintencionades d'informació com ara, dades financeres, propietat intel · lectual, clients o secrets comercials.

Llegir més ...

alava.png

Alava Ingenieros migra els seus més de 150 usuaris a l'Exchange Online de la mà de Softeng i Office 365

El responsable d'IT del grup exposa la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i els motius pels quals vam ser elegits.

El grup espanyol, referent en el camp de l'enginyeria i subministrament d'alta tecnologia ha escollit Softeng ja Office 365 com la millor solució per migrar els seus més de 150 empleats al núvol.

Llegir més ...

OutlokkWebApp_News.png

Les novetats que vénen a l'Office 365 i Outlook Web App

Microsoft ha donat a conèixer noves característiques de l'Outlook Web App a l'Office 365, que t'ajudaran a ser molt més productiu amb el teu correu, compartir documents amb persones de fora de la teva organització i col · laborar més eficientment amb companys de treball.

Descobreix en aquest article!

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Abril 2014