30/1/2013
Vueling es puja al núvol amb èxit de la mà de Softeng
Vueling es puja al núvol de la mà de Softeng

L'aerolínia Vueling ha apostat per Softeng per a la implantació de l'eina de comunicació unificada en el núvol, Microsoft Lync Online

Lync en línia com a part de la família de productes que componen la suite de productivitat en el núvol, Office 365, proporciona a l'empresa una gran millora de les seves comunicacions internes, optimitzant el seu correu electrònic i oferint-los la possibilitat de realitzar videoconferències, el que es tradueix en un augment de la productivitat dels empleats i una reducció de costos per a la companyia.

Vueling va escollir a Softeng com partner de serveis Cloud, per ser una de les empreses amb més experiència en implantacions complexes d'Office 365 i ha manifestat la seva total satisfacció tant amb els serveis de Softeng com amb els beneficis que està obtenint de la plataforma.

El projecte va sorgir quan des de les àrees d'IT i RRHH de Vueling es va detectar un ús excessiu del correu electrònic i reunions presencials, el que suposava un creixent augment dels costos de gestió i una productivitat menor dels empleats.

Vueling va avaluar les solucions de Microsoft i Google i va decidir apostar per Lync Online, no només perquè les seves prestacions s'ajustaven més a les seves necessitats sinó perquè, en paraules de Joan Corominas, IT manager de sistemes Comunicacions i Seguretat de la informació a Vueling, "el nostre parc de llocs d'usuari és Microsoft Windows i la suite d'ofimàtica és Microsoft Office. Busquem que per als usuaris fos una implantació el més natural possible, totalment integrada amb les seves eines de treball ".


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.