30/1/2013
Vueling es puja al núvol amb èxit de la mà de Softeng
Vueling es puja al núvol de la mà de Softeng

L'aerolínia Vueling ha apostat per Softeng per a la implantació de l'eina de comunicació unificada en el núvol, Microsoft Lync Online

Lync en línia com a part de la família de productes que componen la suite de productivitat en el núvol, Office 365, proporciona a l'empresa una gran millora de les seves comunicacions internes, optimitzant el seu correu electrònic i oferint-los la possibilitat de realitzar videoconferències, el que es tradueix en un augment de la productivitat dels empleats i una reducció de costos per a la companyia.

Vueling va escollir a Softeng com partner de serveis Cloud, per ser una de les empreses amb més experiència en implantacions complexes d'Office 365 i ha manifestat la seva total satisfacció tant amb els serveis de Softeng com amb els beneficis que està obtenint de la plataforma.

El projecte va sorgir quan des de les àrees d'IT i RRHH de Vueling es va detectar un ús excessiu del correu electrònic i reunions presencials, el que suposava un creixent augment dels costos de gestió i una productivitat menor dels empleats.

Vueling va avaluar les solucions de Microsoft i Google i va decidir apostar per Lync Online, no només perquè les seves prestacions s'ajustaven més a les seves necessitats sinó perquè, en paraules de Joan Corominas, IT manager de sistemes Comunicacions i Seguretat de la informació a Vueling, "el nostre parc de llocs d'usuari és Microsoft Windows i la suite d'ofimàtica és Microsoft Office. Busquem que per als usuaris fos una implantació el més natural possible, totalment integrada amb les seves eines de treball ".


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.