16/9/2013
Vídeo de Microsoft sobre el cas d'èxit de Vueling i Softeng amb Office 365
Vídeo Vueling

L'aposta de la companyia aerolínia Vueling pels serveis en el núvol d'Office 365 i per Softeng, ha derivat en un cas d'èxit que Microsoft ha volgut plasmar en un vídeo que difondran en les pròximes setmanes i per al qual tenim el plaer de presentar-vos en primícia.

Vueling va escollir a Softeng
com a soci de serveis Cloud, per ser una de les empreses amb més experiència en implantacions complexes d'Office 365.

El projecte va sorgir quan des de les àrees d'IT i RRHH de Vueling es va detectar un ús excessiu del correu electrònic i reunions presencials, el que suposava un creixent augment dels costos de gestió i una productivitat menor dels empleats.

En aquest vídeo es destaquen els beneficis de l'eina de comunicació unificada Lync Online i com aquesta ajuda a l'aerolínia a ser més productiva. Així mateix, Samuel Lacarta director d'IT de la companyia, explica els motius pels quals ens va triar per a la implantació de la solució i manifesta la seva total satisfacció tant amb els serveis de Softeng com amb els beneficis que està obtenint de la plataforma.

Visualitza aquí el vídeo:

VideoVueling.png

Sol · licita un pilot d'Office 365 i assessorament, GRATIS

Vull sol · licitar pilot

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.