10/1/2016
2015 un any ple d'èxits per Softeng
Un año repleto de éxitos

Aquest passat 2015 ha estat un gran any per Softeng, un any ple d'èxits que ens omplen de satisfacció i que ens consoliden com a especialistes i líders en solucions en el núvol.

Comencem l'any aconseguint el màxim reconeixement de Microsoft com a especialistes en Office 365, seguit en pocs mesos del màxim reconeixement en Azure i el vam acabar convertits en el primer partner espanyol de Microsoft i un dels pocs al món en obtenir el màxim nivell en les competències Cloud de la companyia.

A més de les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers, volem destacar el gran nombre de projectes cloud que ens han confiat els nostres clients; en aquest any hem tingut un augment del 327% en nombre de projectes i un 73,2% en volum de facturació de projectes cloud.

Finalment destaquem les 18 competències tecnològiques acreditades que hem aconseguit, 17 d'elles de nivell Gold, que és el màxim que atorga Microsoft i que ens posicionen en els primers llocs del rànquing de partners de la companyia.

Estem molt orgullosos d'haver-nos convertit en un soci de referència de Microsoft en solucions en el núvol i d'estar situats a les primeres posicions del rànquing de la xarxa de socis de la companyia. Per tot això, volem agrair als nostres clients la confiança que han dipositat en nosaltres i als nostres enginyers per l'esforç que realitzen dia a dia per reforçar el segell de qualitat i l'excel·lència de les nostres solucions.

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA