10/1/2016
2015 un any ple d'èxits per Softeng
Un año repleto de éxitos

Aquest passat 2015 ha estat un gran any per Softeng, un any ple d'èxits que ens omplen de satisfacció i que ens consoliden com a especialistes i líders en solucions en el núvol.

Comencem l'any aconseguint el màxim reconeixement de Microsoft com a especialistes en Office 365, seguit en pocs mesos del màxim reconeixement en Azure i el vam acabar convertits en el primer partner espanyol de Microsoft i un dels pocs al món en obtenir el màxim nivell en les competències Cloud de la companyia.

A més de les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers, volem destacar el gran nombre de projectes cloud que ens han confiat els nostres clients; en aquest any hem tingut un augment del 327% en nombre de projectes i un 73,2% en volum de facturació de projectes cloud.

Finalment destaquem les 18 competències tecnològiques acreditades que hem aconseguit, 17 d'elles de nivell Gold, que és el màxim que atorga Microsoft i que ens posicionen en els primers llocs del rànquing de partners de la companyia.

Estem molt orgullosos d'haver-nos convertit en un soci de referència de Microsoft en solucions en el núvol i d'estar situats a les primeres posicions del rànquing de la xarxa de socis de la companyia. Per tot això, volem agrair als nostres clients la confiança que han dipositat en nosaltres i als nostres enginyers per l'esforç que realitzen dia a dia per reforçar el segell de qualitat i l'excel·lència de les nostres solucions.

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.