21/7/2014
Softeng va assistir a la World Partner Conference de Microsoft a Washington DC.
Softeng

El passat 14 de juliol es va celebrar la Microsoft World Partner Conference, reunint a Washington DC a 16.000 socis de tots els països del món i en què Softeng va ser representada un any més pel nostre director, Carlos Colell.

Durant els 4 dies que va durar la conferència Microsoft va deixar clar que continua apostant per Social, Dispositius i Mobilitat, Big Data, Cloud, afegint com a novetat l'eix de Seguretat i oferint més de 300 sessions per abordar aquests eixos des de totes les perspectives possibles.

D'altra banda, va tenir especial repercussió l'esperada sessió general de dimecres en què el flamant nou CEO de Microsoft, Satya Nadella, es presentava per primera vegada als Partners donant una interessant xerrada sobre l'estratègia de Microsoft per als pròxims anys. Amb un estil mesurat i radicalment diferent a Steve Ballmer, Satya va explicar la visió de Microsoft sobre productivitat en un món "primer mòbil, primer cloud" i la importància de treballar junts amb els seus millors Partners per impulsar a cada persona en cada organització del planeta per fer més i aconseguir més.

Davant tanta oferta de sessions, a part de les de caràcter general, Softeng va participar en pràcticament totes les de negoci cloud, amb Office 365 i Azure al capdavant, en què més enllà de discutir novetats funcionals es van parlar d'idees per construir solucions al voltant de el núvol i poder així ajudar els clients a treure-li el màxim profit.

Softeng

L'any que ve i per aquestes mateixes dates, se celebra una nova edició a Orlando (Florida)

Esperem ser-hi de nou!tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.