4/1/2017
Softeng va tancar un 2016 ple d'èxits en el núvol

Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube Aquest 2016 ha estat un any molt intens i gratificant per Softeng, els nostres famosos casos d'èxit amb importants empreses de tot el territori nacional, l'èxit cada vegada més gran dels nostres esdeveniments cloud i el premi per part de Microsoft al millor partner Cloud de l'any ens consoliden en aquest 2016 com el partner de referència en Solucions en el núvol de Microsoft.

 

Un any de reptes
Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube Comencem l'any guanyant-nos la confiança d'importants empreses i enfrontant a projectes cloud de gran envergadura tant d'Azure com d'Office 365 en els quals hem pogut demostrar el millor de nosaltres mateixos com a professionals. Un esforç que hem vist recompensat en la satisfacció i confiança de clients de la talla de Media Markt, Fiatc, Atmira, Cuétara, Volotea, Grefusa, Venca i molts més que han confiat en Softeng com el seu partner en el núvol de Microsoft.

En un dels nostres projectes destacats per FIATC vam tenir l'oportunitat de publicar el cas d'èxit en què el seu director IT va exposar la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i els motius pels quals vam ser elegits.

 

Els nostres esdeveniments, punt de trobada de professionals
Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube Des de fa diversos anys vam celebrar esdeveniments sobre solucions en el núvol de Microsoft tant a Barcelona com a Madrid. Esdeveniments que van dirigits a decisors de negoci que a més de poder assistir a interessants xerrades, tenen l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

Després de 10 exitoses edicions amb grans valoracions en les enquestes i a només un mes de celebrar una nova edició , ens enorgulleix dir que els nostres esdeveniments s'han convertit en referent nacional i una cita indispensable per estar al dia de les solucions en el núvol de Microsoft.

 

Punt final d'or
Per tancar un any de grans èxits, l'octubre passat Microsoft ens va atorgar el premi al millor partner de l'any Cloud Excellence, un importantíssim premi amb el qual la companyia de Redmond reconeix Softeng com el millor partner Cloud per la seva especialització, experiència i excel·lència dels seus serveis i projectes en el núvol amb Office 365 i Azure.

El lliurament del premi va tenir lloc durant el Microsoft Summit, un esdeveniment anual en el qual es donen cita les principals empreses, partners i experts en tecnologia de Microsoft a Espanya per analitzar les claus de la transformació digital.

Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube

Aquests grans fites ratifiquen l'exitós creixement de Softeng, consolidant el nostre posicionament preferent en el núvol. Tanquem aquest 2016 amb resultats històrics i preparats per continuar impulsant aquest 2017.

GRÀCIES! als nostres clients per la confiança que han dipositat en nosaltres, a Microsoft per reconèixer la nostra professionalitat i al nostre equip per l'esforç que realitzen dia a dia per a reforçar el segell de qualitat i l'excel·lència de les nostres solucions.

Us desitgem un 2017 ple d'èxits!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA