19/10/2016
Microsoft premia Softeng amb el guardó "Partner de l'Any Cloud Excellence"

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft És per a nosaltres un immens orgull i un gran honor anunciar que Microsoft ha guardonat a Softeng amb el premi Partner de l'any Cloud Excellence !!

Amb aquest importantíssim premi, la companyia de Redmond reconeix Softeng com el millor partner Cloud per la seva especialització, experiència i excel·lència dels seus serveis i projectes en el núvol amb Office 365 i Azure.

La cerimònia de lliurament va tenir lloc el passat 5 d'octubre a Madrid durant el Microsoft Summit, un esdeveniment anual en el qual es donen cita les principals empreses, partners i experts en tecnologia Microsoft a Espanya per analitzar les claus de la transformació Digital.

 

El moment més esperat ...
Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft Després de la Keynote d'obertura de Pilar López, presidenta de Microsoft a Espanya, que ha destacat que Azure és el principal habilitador de projectes de Transformació Digital, es va donar pas a la cerimònia dels Partners Awards, uns premis amb què Microsoft ha reconegut en primer lloc la bona tasca de diversos partners a les categories "Productivitat", "Cloud Intel·ligent", "Informàtica personal" i "Llicenciament".

I per fi va arribar el moment més esperat! Els premis al millor partner de l'any, en el qual Microsoft fa lliurament del guardó a Softeng com a Millor partner de l'any Cloud Excellence per, segons paraules textuals de Microsoft, "estar alineats amb l'estratègia de la companyia, pel focus en la transformació cloud de totes les seves operacions amb clients i pels nombrosos i importants projectes tancats de forma molt satisfactòria amb clients complexos. "

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft

En paraules de Carlos Colell, CEO de Softeng, "Ha estat un dia emocionant rebent el premi de Microsoft a Softeng com a Partner de l'any Cloud !! Vull donar les gràcies a tots i cadascuna de les persones que formen part d'aquest gran equip que formem en Softeng, als nostres clients per haver apostat per nosaltres ia Microsoft per haver cregut sempre en la nostra empresa i haver valorat els nostres èxits i l'espectacular treball realitzat fins a la data. De veritat, gràcies a tots !!! "

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft

Aquest premi reconeix la nostra àmplia experiència i consolida la nostra posició de lideratge com a especialistes a transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure, motivant-nos més que mai per continuar oferint l'excel·lència en els nostres serveis i solucions.

Volem agrair la consecució d'aquest premi a tot el nostre equip, clients ia Microsoft. A tots ells GRÀCIES!  


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA