25/10/2010
SOFTENG presenta al costat de Steve Ballmer el cas d'èxit de Softeng Portal Builder
SOFTENG presenta al Costat de Steve Ballmer l'ques d'èxit de Softeng Portal Builder
Amb la participació del CEO de Microsoft, Steve Ballmer, el director general de SOFTENG Carles Colell, presenta més de 200 directius de grans corporacions la solució per a projectes web en el núvol, Softeng Portal Builder.

En l'esdeveniment celebrat a Madrid el passat 8 d'octubre, SOFTENG va tenir especial protagonisme col.laborant en la difusió de l'estratègia de Microsoft en el món cloud-computing i presentantSofteng Portal Builder com la primera plataforma per a projectes web en model SaaS funcionant en el núvol. Així mateix i durant la seva intervenció, Carlos Colell va exposar els motius estratègics de la decisió d'apostar per Windows Azure i els beneficis aconseguits fins al moment.

El fet que Softeng Portal Builder siguil'única plataforma per a projectes weben el món funcionant en SaaS i Windows Azure, va motivar a Microsoft Corporation a elaborar des de Redmond un estudi sobre la mateixa i va decidir convidar a SOFTENG a exposar en l'esdeveniment l'esdeveniment més important de Microsoft sobre Cloud-Computing celebrat a Espanya.
 
Durant les diverses presentacions, es van mostrar les novetats i característiques de Windows Azure, els seus principals beneficis i els avenços que prepara Microsoft per als pròxims mesos. Així mateix, es va posar èmfasi en el fet que la 'núvol' ofereix increïbles oportunitats al IT de les companyies i tant Microsoft com SOFTENG consoliden el seu compromís cap al Cloud-Computing com a plataforma i infraestructura (PAAS i IaaS).

Vegeu el vídeo amb el resum de la intervenció deSteve Ballmer i Carlos Colell.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.