14/9/2018
Microsoft premia la tasca de Softeng per ajudar als nostres clients en el seu camí cap a la transformació digital

 

Softeng nuevamente premiada 'En Softeng tornem a estar d'enhorabona!

El passat 14 de setembre, en el marc de la celebració del Microsoft Partner Day, l'esdeveniment anual que reuneix els principals partners nacionals de la companyia, per tercer any consecutiu, Softeng va ser guardonada de nou, en aquesta ocasió, com a millor empresa del 2018 en serveis gestionats.

Aquest premi reconeix la nostra tasca en aportar més valor als nostres clients en el núvol, oferint-los un servei d'acompanyament excepcional al costat d'un portal intel·ligent de gestió propi que els ajuda i millora la seva experiència en el camí cap a la seva transformació digital.

Entre molts beneficis dels nostres serveis gestionats, Microsoft va valorar que el nostre portal CSP permet als nostres clients tenir visibilitat del nivell de seguretat de les seves empreses, optimitzar el seu consum de Microsoft 365 i Azure, ser autònoms en la gestió dels seus subscripcions i gaudir a més de un suport premium de màxima qualitat que els permet caminar de manera fiable obtenint el màxim valor de la tecnologia núvol de Microsoft.

La inauguració del Microsoft Partner Day que ha reunit aquest any a més de 250 companyies tecnològiques, ha anat a càrrec de Pilar López, presidenta de Microsoft, i Rafael Sanz, director d'Empreses i Partners de la companyia, que van compartir amb els partners les grans oportunitats que representa en l'actualitat la transformació digital i la Intel·ligència Artificial per ajudar les organitzacions espanyoles a assolir l'èxit en els seus objectius de negoci.

Posició de lideratge

Aquest premi així com els aconseguits com millor partner cloud del 2016 i finalista a millor partner de l'any 2017 , consoliden la nostra posició de lideratge com a especialistes a transformar digitalment a les empreses de manera segura usant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 / Microsoft 365 i Azure , motivant-nos més que mai per continuar oferint l'excel·lència en els nostres serveis i solucions.

Softeng premia como mejor empresa en servicios gestionados 2018

El premi va ser recollit per la nostra companya Imma Rasero, Partner & Customer Solutions Advisor de Softeng.

Softeng premia como mejor empresa en servicios gestionados 2018

A la fotografia, en el moment en què posa amb els directius de Microsoft i la resta de premiats.  

Softeng nuevamente premiada

Carlos Colell, CEO de Softeng, juntament amb directius de Microsoft.

Si vols conèixer la nota de premsa oficial de Microsoft amb els deu guanyadors, pots consultar aquí

Finalment, volem agrair la consecució d'aquest premi a tot el nostre equip, clients ia Microsoft. A tots ells GRÀCIES!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA