8/2/2010
Softeng Portal Builder incorpora Traducció Automàtica de continguts, en Temps Real

Anunciem amb entusiasme la incorporació d'una altra innovadora prestació en la nostra plataforma de desenvolupament de projectes web, Softeng Portal Builder ™ .

A partir d'ara, Softeng Portal Builder ™ permetrà a les empreses difondre els seus continguts en diversos idiomes mantenint només un. Aquesta prestació, a la qual anomenem "Traducció Simultània", permet que els nostres clients escullin en quins idiomes desitgen tenir la seva web, perquè Softeng Portal Builder ™ la tradueixi automàticament i en temps real en el moment en què un visitant canviï l'idioma del site . Aquesta innovadora prestació està ja disponible per a tots els nostres clients amb subscripció "SaaS Premium" i "SaaS Enterprise".

Característiques de la traducció automàtica de Softeng Portal Builder:

 • Permet oferir la web en els principals idiomes del món de forma immediata, mitjançant continguts traduïts automàticament en temps real a partir del castellà o qualsevol altre idioma.
 • Els idiomes suportats són els oficials de l'estat (Català, Euskera, Gallec), anglès, francès, alemany, portuguès, àrab, xinès i japonès.
 • Informació de metes per posicionament, traduïts automàticament (Title, keywords, Description, Author, ....)
 • En els casos de requerir màxima precisió per a continguts determinats, s'ofereix la possibilitat de combinar continguts traduïts automàticament amb altres localitzats manualment.
 • Possibilitat que les url's quedin o no traduïdes.
 • Per comprovar la qualitat de la traducció automàtica hi ha la possibilitat pre-visualitzar la web traduïda automàticament en un idioma determinat.
 • Gran velocitat, en disposar de localitzacions en Cache mentre no s'alteri el contingut en l'idioma original.

Beneficis de la traducció automàtica de Softeng Portal Builder:

 • Oblidi's d'haver d'enviar els continguts a traduir per posar en marxa un nou idioma.
 • Oblidi's d'haver de mantenir els canvis i actualitzacions en diversos idiomes simultàniament.
 • Elimineu el cost de traducció inicial, el posterior, així com el temps necessari per actualitzar i gestionar els canvis.
 • La traducció és instantània.
 • Posicioni la seva web automàticament en els cercadors amb paraules en altres idiomes obtenint més visites en els mercats que li interessin.

Els convidem a que provin el canvi d'idioma de la nostra web i naveguin pel web en qualsevol dels idiomes en què s'ofereix: català, anglès, alemany, portuguès, francès, àrab i japonès. Podrà comprovar que tot i ser una traducció automàtica, sense cap intervenció humana, la seva precisió és més que acceptable i en idiomes de l'estat, senzillament espectacular.

Mitjançant aquesta nova prestació, SOFTENG mostra una vegada més el seu total compromís amb la seva filosofia d'innovació continua oferint valor de negoci als seus clients amb beneficis clars i tangibles, així com un ràpid retorn de la inversió.

Per ampliar informació, visiteu la Home de Softeng Portal Builder


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA