19/7/2011
Softeng Portal Builder, guanya el premi al millor projecte emprenedor en Cloud atorgat per Microsoft
Softeng Portal Builder, guanya el premi al millor projecte emprenedor en Cloud atorgat per Microsoft
Microsoft, en el seu concurs d'aplicacions Cloud en Azure "The Cloud Màster", atorga a Softeng el premi almillor projecte emprenedor en tecnologia Cloudi presentaràSofteng Portal Builderen l'esdeveniment IAMCP (Associació internacional de partners de canal de Microsoft) que se celebrarà la propera tardor a Santander.

Softeng Portal Builder ™és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), cap a una plataforma empresarial per dur a terme projectes web en el núvol de forma rendible. Ajuda a potenciar les empreses a través del web oferint autonomia i productivitat en la gestió del site amb uns baixos costos de propietat.

D'entre tots els avantatges que ofereixSofteng Portal Builder ™, Destaquen laedició visual des del propi site, La millora delposicionament en cercadors, El sistema detraducció simultàniade continguts a altres idiomes i la capacitat per incrementar la conversió de visitants en noves oportunitats de negoci mitjançantanàlisi del comportamentdels usuaris.

The Cloud Màster repta a estudiants, emprenedors i desenvolupadors professionals a crear la millor aplicació en el núvol. Els objectius són formar la comunitat de desenvolupadors i crear nous llocs de treball i noves solucions cloud altament qualificades.

Aquest premi ens omple d'orgull i ens anima a seguir dedicant recursos i esforços per seguir innovant i apostant de forma estratègica per Windows Azure i el núvol.

Per més informació sobre el premi:http://www.microsoft.com/spain/thecloudmaster/gana-empr.aspx

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.