19/7/2011
Softeng Portal Builder, guanya el premi al millor projecte emprenedor en Cloud atorgat per Microsoft
Softeng Portal Builder, guanya el premi al millor projecte emprenedor en Cloud atorgat per Microsoft
Microsoft, en el seu concurs d'aplicacions Cloud en Azure "The Cloud Màster", atorga a Softeng el premi almillor projecte emprenedor en tecnologia Cloudi presentaràSofteng Portal Builderen l'esdeveniment IAMCP (Associació internacional de partners de canal de Microsoft) que se celebrarà la propera tardor a Santander.

Softeng Portal Builder ™és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), cap a una plataforma empresarial per dur a terme projectes web en el núvol de forma rendible. Ajuda a potenciar les empreses a través del web oferint autonomia i productivitat en la gestió del site amb uns baixos costos de propietat.

D'entre tots els avantatges que ofereixSofteng Portal Builder ™, Destaquen laedició visual des del propi site, La millora delposicionament en cercadors, El sistema detraducció simultàniade continguts a altres idiomes i la capacitat per incrementar la conversió de visitants en noves oportunitats de negoci mitjançantanàlisi del comportamentdels usuaris.

The Cloud Màster repta a estudiants, emprenedors i desenvolupadors professionals a crear la millor aplicació en el núvol. Els objectius són formar la comunitat de desenvolupadors i crear nous llocs de treball i noves solucions cloud altament qualificades.

Aquest premi ens omple d'orgull i ens anima a seguir dedicant recursos i esforços per seguir innovant i apostant de forma estratègica per Windows Azure i el núvol.

Per més informació sobre el premi:http://www.microsoft.com/spain/thecloudmaster/gana-empr.aspx

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.