4/8/2011
Softeng Portal Builder, en el Marketplace de Microsoft Windows Azure
Softeng Portal Builder al Marketplace de Microsoft Windows Azure

Coincidint amb l'esdeveniment mundial de partners de Microsoft celebrat a Los Angeles i en el qual Softeng va estar present, Softeng Portal Builder va formar part de la inauguració oficial del MarketPlace de Azure al costat d'altres 200 aplicacions de tot el món. Aquesta fita suposa el primer pas amb vista a la internacionalització de la recent guardonada plataforma per part de Microsoft en el concurs d'aplicacions en el núvol.

El Windows Azure Marketplace, un site comercial de Microsoft que classifica les aplicacions que funcionen en el núvol usant la plataforma cloud Microsoft Windows Azure.

Softeng Portal Builder és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), cap a una plataforma empresarial per dur a terme projectes web en el núvol de forma rendible, en ajudar a potenciar les empreses a través del web oferint autonomia i productivitat en la gestió del site amb uns baixos costos de propietat.

D'entre tots els seus avantatges, destaquen l'edició visual des del propi site, la millora del posicionament en cercadors, el sistema de traducció simultània de continguts a altres idiomes i la capacitat per incrementar la conversió de visitants en noves oportunitats de negoci mitjançant anàlisi del comportament dels usuaris.

Pots accedir al Marketplace de Azure i consultar la fitxa de Softeng Portal Builder aquí


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.