7/7/2014
Softeng participarà en la conferència mundial de partners de Microsoft
Softeng participarà en la conferència mundials de partners de Microsoft


Carlos Colell, CEO de Softeng, participarà un any més en la nova edició del Microsoft Worldwide partner conference , que aquest any se celebra a Washington DC entre el 13 i 17 de juliol.

El WPC és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant d'Office 365 com de Azure, donaran a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any 2015.

Les 4 àrees d'enfocament principals de la conferència i que representen les tendències clau del mercat actual són:

  • Cloud: Microsoft ofereix una àmplia gamma de solucions en el núvol flexibles que aporten a les empreses eficiència, seguretat i estalvi de costos.
  • Big Data: Amb les noves solucions de dades de Microsoft, les empreses puguin aprofitar el valor de les seves dades per fer créixer el seu negoci d'una manera ràpida i senzilla.
  • Mobilitat: Microsoft ofereix un ampli ventall de solucions que permeten a les empreses accedir a la seva informació des de qualsevol lloc i moment a través de dispositius mòbils tant en el núvol com en entorns locals o híbrids.
  • Enterprise Social: Els clients poden aprofitar al màxim el poder de les xarxes socials per aportar productivitat, col · laboració empresarial i coneixement a la seva empresa a través de les solucions socials de Microsoft.

La conferència és una ocasió única per intercanviar idees i coneixements amb partners provinents de més de 150 països, així com per establir i enfortir la relació amb els especialistes de Microsoft i responsables de cada àrea d'interès. A més els assistents, tenen la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats participant en sessions i xerrades clau impartides pels experts de Microsoft.

Us mantindrem informats en les nostres xarxes socials sobre totes les novetats que anem descobrint durant aquests 5 dies i en acabar publicarem un post amb el resum de la conferència.

Segueix-nos i no et perdis!


Softeng participará en la conferencia mundia de partners de Microsoft


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA