7/7/2014
Softeng participarà en la conferència mundial de partners de Microsoft
Softeng participarà en la conferència mundials de partners de Microsoft


Carlos Colell, CEO de Softeng, participarà un any més en la nova edició del Microsoft Worldwide partner conference , que aquest any se celebra a Washington DC entre el 13 i 17 de juliol.

El WPC és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant d'Office 365 com de Azure, donaran a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any 2015.

Les 4 àrees d'enfocament principals de la conferència i que representen les tendències clau del mercat actual són:

  • Cloud: Microsoft ofereix una àmplia gamma de solucions en el núvol flexibles que aporten a les empreses eficiència, seguretat i estalvi de costos.
  • Big Data: Amb les noves solucions de dades de Microsoft, les empreses puguin aprofitar el valor de les seves dades per fer créixer el seu negoci d'una manera ràpida i senzilla.
  • Mobilitat: Microsoft ofereix un ampli ventall de solucions que permeten a les empreses accedir a la seva informació des de qualsevol lloc i moment a través de dispositius mòbils tant en el núvol com en entorns locals o híbrids.
  • Enterprise Social: Els clients poden aprofitar al màxim el poder de les xarxes socials per aportar productivitat, col · laboració empresarial i coneixement a la seva empresa a través de les solucions socials de Microsoft.

La conferència és una ocasió única per intercanviar idees i coneixements amb partners provinents de més de 150 països, així com per establir i enfortir la relació amb els especialistes de Microsoft i responsables de cada àrea d'interès. A més els assistents, tenen la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats participant en sessions i xerrades clau impartides pels experts de Microsoft.

Us mantindrem informats en les nostres xarxes socials sobre totes les novetats que anem descobrint durant aquests 5 dies i en acabar publicarem un post amb el resum de la conferència.

Segueix-nos i no et perdis!


Softeng participará en la conferencia mundia de partners de Microsoft


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.