18/9/2012
Softeng participarà en la conferència mundial de metodologies de desenvolupament Agile - Scrum
Softeng participarà en la conferència mundial de metodologies de desenvolupament Agile

Softeng ha estat seleccionat per explicar la seva experiència sobre desenvolupament Agile en l'esdeveniment internacional anual sobre metodologies àgils que aquest any se celebra Barcelona el proper 3 d'octubre.

En aquesta xerrada, Carlos Colell, director general de la companyia i Christian Rodriguez, Scrum Màster del nostre equip d'enginyers de desenvolupament, comptaran nostra experiència sobre com va poder fer-se realitat la implementació d'un projecte d'extrema complexitat com la nostra plataforma Portal Builder, i com la metodologia Agile Scrum i les tècniques Lean van ser una de les claus per aconseguir-ho.

Des de llavors, aquesta metodologia i les tècniques d'enginyeria que fem servir, s'ha convertit en un dels nostres secrets per oferir als clients excel·lència en el desenvolupament de programari a mida de qualsevol tipus.

Si vols obtenir informació sobre l'esdeveniment, registre i agendes, pots consultar el site creat per l'organització del congrés aquí


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.