17/2/2020
Softeng participarà en l'esdeveniment ciberseguretat 2020 de IDG

Softeng participará en el evento CIBERSEGURIDAD 2020 de IDG

Softeng participarà en la pròxima edició de l'esdeveniment Ciberseguretat 2020 que IDG Research organitza anualment per debatre sobre el canvi de paradigma en les empreses en l'era digital i les claus per a desenvolupar la confiança digital d'aquestes.

L'esdeveniment en què més de 300 assistents es van donar cita en l'edició anterior, tindrà lloc el 18 de febrer al meeting place de Castellana 81, comptarà amb ponències a càrrec de CISO 's d'empreses de reconegut prestigi que explicaran els casos d'èxit en les seves organitzacions, així com empreses de el sector de la ciberseguretat que analitzaran les claus per impulsar la confiança digital mitjançant nous enfocaments.

El nostre CEO, Carlos Colell, participarà a la taula rodona sobre seguretat al núvol, parlant de la complexitat que suposa enfortir la confiança digital en una empresa i de la dificultat de quantificar el risc que té en cada moment qualsevol organització, oferint una solució senzilla per calcular-lo. A més, proporcionarà passos concrets per posar-se en marxa ràpidament mitjançant una plataforma de ciberseguretat intel·ligent en el núvol, integrada i més senzilla, que cobreixi una estratègia 360 graus de ZeroTrust.

A més de la nostra participació a la taula rodona, disposarem d'un estand a la zona expositiva en què els nostres experts et mostraran les solucions amb què Softeng acompanya les empreses amb seguretat en la seva transformació digital. Així mateix, estaran disponibles per a assessorar, debatre i intercanviar coneixements amb totes les empreses que ens visitin.

Consulta AQUÍ l'agenda.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2021 SOFTENG.