1/2/2010
SOFTENG participarà al costat de IDC en l'esdeveniment "Gestió de Continguts 2010" de Barcelona
En aquest esdeveniment,IDC i SOFTENG, Al costat d'empreses i organitzacions de primer nivell comGoogle, Accenture, IBM, DeutcheBank i Generalitat de Catalunyaentre altres, analitzaran el present i futur de la web posant l'accent en temes comSaaS,Cloud Computing,web 3.0(Web semàntica) i tecnologies degestió de contingutsque puguin sostenir la vertiginosa velocitat d'innovació a Internet.

En la seva ponència, el director general de SOFTENG parlarà del model de programari"SaaS Anywhere"i de com és possible reduir costos i generar més oportunitats de negoci amb unaplataforma empresarial per a projectes web. Així mateix, l'esdeveniment comptarà amb el Col.legi Oficial d'Infermeria de Barcelona exposant el cas d'èxit del seu Portal de la Salut "Infermera virtual", el qual ha estat desenvolupat íntegrament amb la plataformaSOFTENG Portal BuilderCMS.

Segons IDC, la gestió de continguts s'està convertint en una necessitat generalitzada. A més, l'automatització dels processos de negoci, la popularitat d'Internet i dels continguts no estructurats, la pressió normativa i la reducció de costos impulsen aquest segment amb força.

Si voleu saber més sobre aquest esdeveniment que tindrà lloc el3 març a l'Hotel Juan Carlos I, Pot consultar tota la informació alsite de l'esdeveniment Gestió de continguts 2010. 


Sobre IDC

IDC és el principal proveïdor mundial d'intel ligència de mercat, serveis d'assessoria i esdeveniments per a la tecnologia de la informació, telecomunicacions i mercats de tecnologia de consum. IDC ajuda als professionals de TI, executius de negocis i la comunitat inversora a prendre decisions basades en fets sobre adquisicions tecnològiques i estratègia de negocis. Més de 1000 analistes d'IDC ofereixen experiència global, regional i local sobre tecnologia i oportunitats de la indústria i les tendències de més de 110 països de tot el món. Per més de 44 anys, IDC ha proporcionat consells estratègics que ajuden als nostres clients a assolir els seus objectius de negocis clau. IDC és una subsidiària de IDG, la tecnologia de mitjans líder en el món, la investigació, i esdeveniments d'empresa. 

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.