21/6/2012
Softeng en el cicle de conferències de gestió de projectes amb metodologies àgils
SOFTENG participa a la jornada sobre el Desenvolupament de Programari d'escoles

El nostre director general, Carlos Colell va participar ahir en una de les conferències organitzades per la Universitat Gimbernat de la UAB i el centre d'Innovació en Productivitat, dins el cicle de postgrau de gestió de projectes.

La ponència, que va tenir un gran èxit de participació, tractava sobre l'experiència de Softeng en el desenvolupament de programari amb la metodologia Agile Scrum i com aquesta va ser la clau de l'èxit del desenvolupament de la nostra plataforma per a projectes web en el núvol, Softeng Portal Builder


Com a part del nostre procés de millora constant, SOFTENG sempre ha estat atent per adaptar les noves metodologies de treball que apareixen en l'àmbit del desenvolupament de les noves tecnologies. Això ens ha permès evolucionar amb vista a oferir als nostres clients un tipus de projecte proper, que li mantingui informat en tot moment de l'estat del seu producte i d'aquesta manera prendre les decisions necessàries per fer que el resultat sigui exactament el que espera.

Coneix més sobre les nostres metodologies de treball

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.