21/6/2012
Softeng en el cicle de conferències de gestió de projectes amb metodologies àgils
SOFTENG participa a la jornada sobre el Desenvolupament de Programari d'escoles

El nostre director general, Carlos Colell va participar ahir en una de les conferències organitzades per la Universitat Gimbernat de la UAB i el centre d'Innovació en Productivitat, dins el cicle de postgrau de gestió de projectes.

La ponència, que va tenir un gran èxit de participació, tractava sobre l'experiència de Softeng en el desenvolupament de programari amb la metodologia Agile Scrum i com aquesta va ser la clau de l'èxit del desenvolupament de la nostra plataforma per a projectes web en el núvol, Softeng Portal Builder


Com a part del nostre procés de millora constant, SOFTENG sempre ha estat atent per adaptar les noves metodologies de treball que apareixen en l'àmbit del desenvolupament de les noves tecnologies. Això ens ha permès evolucionar amb vista a oferir als nostres clients un tipus de projecte proper, que li mantingui informat en tot moment de l'estat del seu producte i d'aquesta manera prendre les decisions necessàries per fer que el resultat sigui exactament el que espera.

Coneix més sobre les nostres metodologies de treball

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.