3/4/2012
SOFTENG participa d'èxit en l'esdeveniment "xarxes social corporativa"
SOFTENG participa d'èxit en l'esdeveniment "xarxes social corporativa"
El punt de mitjans de Comunicació Social (SMP) és un esdeveniment que pretén descobrir per què la comercialització de mitjans de Comunicació Social és important a través d'exemples d'èxit de campanyes, aplicacions, tendències, etc. En aquesta ocasió que SMP convidat el Director General de Softeng, Carlos Colell, oempresa, especialitzada en l'aplicació d'intranets corporatius amb el Microsoft SharePoint.

Aquest esdeveniment va ser dirigit a especialistes de màrqueting amb la necessitat de saber com corporatives xarxes socials poden contribuir als objectius de la seva empresa.
SOFTENG presentació a SharePoint: el vehicle cap a la productivitat

En el seu discurs, va destacar Carlos Colell el abans i el després de les intranets: abans que va servir per compartir contingut i avui ajuda per fomentar la col·laboració entre la gent per crear i gestionar el coneixement. Trobar no ràpidament la informació que vostè necessita, o no tenen accés a ella des de llocs fora de l'oficina és un dels principals problemes que impedeixen als empleats a ser productiva. En canvi, una intranet modern ajuda a augmentar la productivitat, facilita la connexió entre les persones i centralitza la informació a través d'un únic punt d'accés. Va ensenyar-los nosaltres a través d'una demostració de Sharepoint, un programa que permet l'accés a la informació de diferents maneres i obrir i editar el document sense haver de fer amb l'oficina. Entre les seves funcions múltiples, va dir la possibilitat de crear arxius simultàniament des de diversos autors, es poden veure quins d'ells estan connectats. Va comentar que mentre que les seves habilitats socials limitades, és una plataforma amb un creixement de 20.000 usuaris actius per dia i com a positius garantits projectes inversió és recuperar-se en menys d'un any.

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.