3/4/2012
SOFTENG participa d'èxit en l'esdeveniment "xarxes social corporativa"
SOFTENG participa d'èxit en l'esdeveniment "xarxes social corporativa"
El punt de mitjans de Comunicació Social (SMP) és un esdeveniment que pretén descobrir per què la comercialització de mitjans de Comunicació Social és important a través d'exemples d'èxit de campanyes, aplicacions, tendències, etc. En aquesta ocasió que SMP convidat el Director General de Softeng, Carlos Colell, oempresa, especialitzada en l'aplicació d'intranets corporatius amb el Microsoft SharePoint.

Aquest esdeveniment va ser dirigit a especialistes de màrqueting amb la necessitat de saber com corporatives xarxes socials poden contribuir als objectius de la seva empresa.
SOFTENG presentació a SharePoint: el vehicle cap a la productivitat

En el seu discurs, va destacar Carlos Colell el abans i el després de les intranets: abans que va servir per compartir contingut i avui ajuda per fomentar la col·laboració entre la gent per crear i gestionar el coneixement. Trobar no ràpidament la informació que vostè necessita, o no tenen accés a ella des de llocs fora de l'oficina és un dels principals problemes que impedeixen als empleats a ser productiva. En canvi, una intranet modern ajuda a augmentar la productivitat, facilita la connexió entre les persones i centralitza la informació a través d'un únic punt d'accés. Va ensenyar-los nosaltres a través d'una demostració de Sharepoint, un programa que permet l'accés a la informació de diferents maneres i obrir i editar el document sense haver de fer amb l'oficina. Entre les seves funcions múltiples, va dir la possibilitat de crear arxius simultàniament des de diversos autors, es poden veure quins d'ells estan connectats. Va comentar que mentre que les seves habilitats socials limitades, és una plataforma amb un creixement de 20.000 usuaris actius per dia i com a positius garantits projectes inversió és recuperar-se en menys d'un any.

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA