27/6/2012
SOFTENG en la Conferència Mundial per als socis de Microsoft

MicrosoftWPC2012Detall.pngSOFTENG va assistir a la conferència de soci mundial 2012 , que aquest any es va celebrar a Toronto (Canadà), entre 8 i 12 juliol

Aquesta Conferència Mundial és l'esdeveniment més important per a la comunitat de soci de Microsoft i representa un punt de trobada només per a la interacció entre els socis i l'equip directiu de Microsoft.

A més a més, en aquest esdeveniment, la companyia nord-americana va anunciar que la seva estratègia per al proper any, llançament de productes futurs i oportunitats i nou entorn de models de negoci de núvol que ofereix.

El WPC és un espai en el qual durant cinc dies, des de socis de més de 150 països tenen l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats per participar en les sessions de més de 600 i conferències claus, amb la intervenció de Steve Ballmer, Kevin Turner i Jon Roskill; màxims líders de Microsoft juntament amb alts executius de la companyia del núvol, Office 365 i àrees de blau.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA