1/4/2011
SOFTENG participa en l'esdeveniment "Fast Track al núvol" amb "Microsoft Centre d'innovació" i Microsoft.

El passat 31 de març, Softeng va participar en l'esdeveniment orientats a empreses de guiatges crear i/o emigri les seves aplicacions a la plataforma de Microsoft Windows Azure, que és la proposta de Microsoft de sistema en el núvol operatiu.

L'esdeveniment, organitzat per Ramon Costa del Centre d'innovació de Microsoft, va començar amb una presentació de Albert Esplugues, director del Centre, on les oportunitats que ofereixen les empreses de núvol. Llavors, Juanjo Carmena, responsable de Windows Azure a Espanya de Microsoft, explicar en la seva presentació de les característiques del núvol de plataforma de Microsoft s'estan mostrant l'admiració de la feina feta fins ara per Softeng en diverses ocasions i també lloant els resultats espectaculars obtinguts amb Portal Builder en termes d'escalabilitat i rendiment en Windows Azure.

Llavors, donava forma a una sessió d'estudis de cas que en el qual va participar el SOFTENG. En el seu discurs, SOFTENG, Carlos Colell, director va ser responsable de l'avís amb orgull que la companyia va ser el primer a Espanya que va optar per Windows Azure, va explicar que és Softeng Portal Builder, per què es va traslladar al núvol i quines van ser les raons per què precisament optat per la plataforma de Microsoft. Posteriorment, que va llegir als assistents una visió general dels passos que es van prendre a moure's de l'aplicació Azure, fent èmfasi en el fet que per aprofitar els beneficis que ofereix Azure en termes d'escalabilitat, actuació, fiabilitat i baix consum de recursos, és necessari a aplicacions de disseny dissenyades per funcionar correctament en el núvol.


A més, el "Centre d'innovació de Microsoft" ha dissenyat un conjunt de divulgació, la formació i la promoció, que se celebrarà durant els mesos de març a juny 2011 i pretén contribuir a l'aplicació en marxa de noves oportunitats per millorar la competitivitat i la productivitat de les empreses.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA