3/10/2016
Softeng participa al Microsoft Summit 2016

Softeng participa el el MICROSOFT SUMMIT 2016

Softeng participa al Microsoft Summit 2016, la segona edició d'un dels majors esdeveniments que celebra la companyia de Redmond en el qual clients i partners de tot el territori nacional es reuneixen per analitzar les claus de la transformació Digital.

Softeng participa el el MICROSOFT SUMMIT 2016 La cita tindrà lloc el proper 5 octubre al Palau Municipal de Congressos de Madrid. El Microsoft Summit és l'escenari dels millors exemples i casos d'èxit de transformació digital i de les oportunitats de creixement i generació de nous models de negoci que habiliten la tecnologia.

L'esdeveniment gira entorn a quatre eixos fonamentals per assegurar una transformació amb èxit:

  • Connectar amb clients
  • Potenciar els empleats
  • Optimitzar les operacions
  • Transformar el negoci

Softeng en el Microsoft Summit

La nostra empresa com a especialista en transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure, participa amb una ponència del nostre CEO, Carlos Colell, sobre els secrets de Azure PAAS. En una xerrada no tècnica, els assistents descobriran com estalviar desenes de milers d'euros a l'any, detallant escenaris, percentatges i claus per moure a PAAS les aplicacions web i d'escriptori.

Durant l'esdeveniment Microsoft lliurarà diferents premis a clients i partners, en reconeixement a la tasca desenvolupada en termes d'innovació, impuls de la productivitat i transformació digital. En Softeng, després d'un any d'èxits ajudant als nostres clients a ser més competitius, optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i ajudant-los a materialitzar la innovació, tenim expectatives! Veurem a veure què tal ens va :)

Si vols saber més sobre el nostre pas pel Summit 2016 segueix-nos al nostre blog i en twitter!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2021 SOFTENG.