3/10/2016
Softeng participa al Microsoft Summit 2016

Softeng participa el el MICROSOFT SUMMIT 2016

Softeng participa al Microsoft Summit 2016, la segona edició d'un dels majors esdeveniments que celebra la companyia de Redmond en el qual clients i partners de tot el territori nacional es reuneixen per analitzar les claus de la transformació Digital.

Softeng participa el el MICROSOFT SUMMIT 2016 La cita tindrà lloc el proper 5 octubre al Palau Municipal de Congressos de Madrid. El Microsoft Summit és l'escenari dels millors exemples i casos d'èxit de transformació digital i de les oportunitats de creixement i generació de nous models de negoci que habiliten la tecnologia.

L'esdeveniment gira entorn a quatre eixos fonamentals per assegurar una transformació amb èxit:

  • Connectar amb clients
  • Potenciar els empleats
  • Optimitzar les operacions
  • Transformar el negoci

Softeng en el Microsoft Summit

La nostra empresa com a especialista en transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure, participa amb una ponència del nostre CEO, Carlos Colell, sobre els secrets de Azure PAAS. En una xerrada no tècnica, els assistents descobriran com estalviar desenes de milers d'euros a l'any, detallant escenaris, percentatges i claus per moure a PAAS les aplicacions web i d'escriptori.

Durant l'esdeveniment Microsoft lliurarà diferents premis a clients i partners, en reconeixement a la tasca desenvolupada en termes d'innovació, impuls de la productivitat i transformació digital. En Softeng, després d'un any d'èxits ajudant als nostres clients a ser més competitius, optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i ajudant-los a materialitzar la innovació, tenim expectatives! Veurem a veure què tal ens va :)

Si vols saber més sobre el nostre pas pel Summit 2016 segueix-nos al nostre blog i en twitter!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA