25/5/2017
Softeng novament premiada per Microsoft

Softeng nuevamente premiada por Microsoft 'En Softeng estem d'enhorabona!

I no és per menys .... si el passat octubre us anunciàvem orgullosos que Microsoft ens concedia el guardó al millor Partner Cloud de l'any 2016 per l'excel·lència dels nostres serveis i projectes en el núvol, ara estem pletòrics al poder anunciar-vos que la companyia torna a reconèixer la nostra especialització en Cloud concedint un nou premi.

El passat dimarts 9 de maig la nostra companya Imma Rasero, Partner & Customer Solutions Advisor de Softeng, va ser guardonada en la categoria al millor Story Telling, un premi que reconeix la capacitat per saber explicar els avantatges i beneficis de les solucions en el núvol, així com saber connectar amb els clients i generar engagement.

El guardó es va concedir en el marc de la reunió anual del programa P-Seller de Microsoft, una iniciativa a nivell mundial que reuneix els partners més estratègics de Microsoft, amb l'objectiu de reconèixer la tasca i la dedicació d'aquells que ajuden a impulsar i accelerar la implementació de les solucions de Microsoft.

Softeng nuevamente premiada por Microsoft

 

Posició de lideratge Softeng nuevamente premiada por Microsoft

Aquests premis consoliden la nostra posició de lideratge com a especialistes a transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure, motivant-nos més que mai per continuar oferint l'excel·lència en els nostres serveis i solucions.

 

Gràcies a tots els que feu possible aquests èxits: el nostre equip, clients i Microsoft i especialment, felicitats a la nostra companya Imma! ara anem a pel pròxim !! :)


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.