8/7/2011
SOFTENG està en la conferència mundial de partners de Microsoft que se celebrarà a Los Angeles
SOFTENG està en la conferència mundial de partners de Microsoft que se celebrarà a Los Angeles
La conferència anual (WPC) és l'esdeveniment principal per a la comunitat de partners de Microsoft impulsada per donar a conèixer l'estratègia de Microsoft per l'any que ve, el llançament de futurs productes i les oportunitats i nous models de negoci al voltant de Cloud offering . La conferència reuneix a Steve Ballmer i Kevin Turner, màxims líders de Microsoft a nivell mundial juntament amb alts directius de la companyia de les àrees Cloud, tant d'Office 365 com de Azure.

La WPC és un espai únic en el qual durant 5 dies, partners provinents de més de 130 països de tot el món tenen la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats participant en activitats i fer Networking.

El director general Carlos Colell assisteix en representació de Softeng per conèixer de primera mà totes les novetats de l'oferta tecnològica de Microsoft.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.