8/7/2011
SOFTENG està en la conferència mundial de partners de Microsoft que se celebrarà a Los Angeles
SOFTENG està en la conferència mundial de partners de Microsoft que se celebrarà a Los Angeles
La conferència anual (WPC) és l'esdeveniment principal per a la comunitat de partners de Microsoft impulsada per donar a conèixer l'estratègia de Microsoft per l'any que ve, el llançament de futurs productes i les oportunitats i nous models de negoci al voltant de Cloud offering . La conferència reuneix a Steve Ballmer i Kevin Turner, màxims líders de Microsoft a nivell mundial juntament amb alts directius de la companyia de les àrees Cloud, tant d'Office 365 com de Azure.

La WPC és un espai únic en el qual durant 5 dies, partners provinents de més de 130 països de tot el món tenen la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats participant en activitats i fer Networking.

El director general Carlos Colell assisteix en representació de Softeng per conèixer de primera mà totes les novetats de l'oferta tecnològica de Microsoft.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA