21/4/2011
SOFTENG es converteix en partner estratègic del Microsoft Innovation Center


Microsoft Partner de innovaciónEn centre d'innovació en productivitat de Microsoft (MIC Productivity) és una fundació que té com a objectiu ajudar les empreses a incrementar la productivitat dels seus empleats a partir de l'ús eficient de les tecnologies.

L'objectiu de l'acord signat entre el Microsoft Innovation Center i SOFTENG, és col.laborar conjuntament per dur a terme activitats de divulgació a les empreses sobre com les tecnologies de la informació poden incrementar la seva productivitat. El MIC aporta el seu coneixement perquè les empreses obtinguin el màxim valor de la tecnologia i millorin la seva productivitat i SOFTENG col.laborarà prestant el seu coneixement en plataforma Microsoft a per donar a conèixer a les empreses aquestes tecnologies mitjançant esdeveniments divulgatius i projectes relacionats dins de les nostres tres àrees d'especialització:

  • Enginyeria de sistemes en plataforma Microsoft, principalment mitjançant Virtualització, Cloud, Continuïtat de negoci i automatitzant tasques de TI obtenint productivitat per al departament de TI
  • Portals intranet per gestió d'informació i col.laboració mitjançant Microsoft Sharepoint 2010 oferint productivitat per a tots els empleats de l'organització.
  • Portals web públics mitjançant Softeng Portal Builder, potenciant a les empreses a través del web i oferint per a la seva gestió autonomia i productivitat.

SOFTENG s'incorpora al Microsoft Innovation Center com a partner estratègic per estar molt alineat amb els seus objectius en coincidir plenament en que el model d'empresa que es requereix avui dia ha de tenir com a principal objectiu la gestió eficient de la connexió entre processos, persones i informació i que en una economia basada en el talent, els sistemes d'informació prenen un paper primordial com a sistema nerviós de les organitzacions.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA