13/10/2009
SOFTENG es consolida com a líder a Barcelona i Catalunya en el prestigiós rànquing de Solucions i Partners de Microsoft

SOFTENG ha escalat diversos llocs en el rànquing nacional d'empreses de Partners de Microsoft gràcies a les bones crítiques collides pel producte Softeng Portal Builder ™ així com per les noves competències atorgades per la multinacional de Redmond.

Pel que fa a "Softeng Portal Builder", la solució certificada per a la construcció i gestió de continguts, ha estat catalogada per Microsoft com la més rellevant a nivell nacional obtenint la primera posició en el directori de solucions que la signatura publica en el seu portal. Podeu visitar el directori de solucions aquí .

Així mateix i gràcies a la consecució d'una nova certificació tecnològica, SOFTENG es consolida dins de les tres primeres posicions en el rànquing de Partners de Microsoft, a Barcelona, ​​Catalunya ia nivell nacional. Aquesta llista, avalua i premia les competències de les empreses tecnològiques atorgant posicions de prestigi a les companyies que més aposten per la formació i innovació utilitzant tecnologies Microsoft. Podeu visitar el rànquing oficial de Partners de Microsoft aquí .

Actualment SOFTENG disposa de nou competències: "Advanced Infraestructures", "Custom Development Solutions" (web, Desktop, and smart client), "Business Process and integration solutions", "Data management solutions", "Information Worker solutions", "ISV / Programari solutions "," Mobility Solutions "," Networking infrastructure solutions "i" Security Solutions "

Tot això, al costat de la més que probable renovació del seu estatus com Gold Certified Partner, suposa un importantíssim fita històrica en SOFTENG quant a reconeixement a la qualitat dels serveis oferts a les nostres tres àrees de negoci: "Desenvolupament i integració d'aplicacions" , "Desenvolupament de projectes web" i "Enginyeria de sistemes i xarxes", i ens anima a continuar esforçant-nos per augmentar encara més si és possible, la satisfacció dels nostres clients.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA