20/7/2018
Finalitza el Microsoft Inspire, l'esdeveniment de l'any per als partners de la companyia en què Softeng ha participat

 

Microsoft Inspire

Ahir va finalitzar el Microsoft Inspire 2018, la conferència mundial de partners de Microsoft celebrada aquest any a Las Vegas.   La cita, que se celebra anualment, reuneix tots els partners per   commemorar l'inici del nou any fiscal de la companyia i donar-los a conèixer les novetats més destacades en els seus productes i serveis, plans estratègics i visió de futur.

En aquesta edició en què SOFTENG va estar present representada pel nostre CEO, Carlos Colell, Microsoft va anunciar importants novetats entre les quals cal destacar la versió gratuïta de Microsoft Teams, les noves capacitats d'esdeveniments intel·ligents i noves solucions de treball en equip.

Microsoft Inspire Durant aquests dies es van presentar també les tres àrees de creixement més importants per a Microsoft Azure, destacant el creixement exponencial de la plataforma. En aquest nou any fiscal està previst potenciar la migració, la modernització de les aplicacions i dades i la Intel·ligència Artificial. Així mateix, Microsoft va anunciar la inversió de més de 5 bilions de dòlars que la companyia farà en Iot en els propers 4 anys.

 

L'últim dia de la conferència, SOFTENG va assistir a una sessió específica per a alguns partners focalitzats en el nostre sector d'empreses, en la qual Satya Nadella, CEO de Microsoft, ens va felicitar pels bons resultats obtinguts aquest any fiscal i en la qual ens va parlar de els objectius per als propers 12 mesos.

 

 

SOFTENG en el Microsoft Inspire

Microsoft Inspire

Microsoft Inspire

Microsoft Inspire

Carlos Colell-CEO de SOFTENG

En les properes setmanes us explicarem en detall al nostre Blog cadascuna de les novetats presentades en el Microsoft Inspire.

Segueix-nos i no et perdis!

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA