16/1/2015
Softeng compleix 18 anys d'història com a especialista en solucions Microsoft
Softeng cumple 18 años

En Softeng estem de celebració perquè la nostra empresa compleix 18 anys de trajectòria professional.

Una llarg recorregut que va començar en un petit despatx a Barcelona el 1997 i que en l'actualitat s'ha convertit en una gran empresa amb diverses seus i amb una trajectòria professional plena de grans èxits i grans clients.

Al llarg d'aquests 18 anys i gràcies a la nostra aposta contínua per la innovació i per estar a l'avantguarda de les noves tecnologies, Softeng s'ha convertit en un dels partners de Microsoft líder en Office 365 i Azure.

Volem donar les gràcies a tots els nostres clients per confiar en nosaltres i al nostre equip per l'esforç i la tasca contínua. Hem gaudit de cada projecte i cada èxit aconseguit al vostre costat i esperem seguir fent-ho en els propers anys

Gràcies a tots!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.