16/2/2015
Softeng col·labora en la I Jornada d'Empresa Saludable organitzada pel COIB
Softeng colabora en

El proper 26 de febrer tindrà lloc a Barcelona un important esdeveniment sobre salut laboral en el qual Softeng col·labora.

La I jornada d'Empresa Saludable és una iniciativa conjunta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona i la societat de prevenció Premap i reunirà experts en infermeria del treball, salut laboral, representants polítics i empresaris que debatran sobre la promoció de la salut en el treball a Catalunya.

Així mateix, s'exposaran casos d'èxit en matèria de prevenció de riscos laborals i exemples d'empreses que aposten per la salut com un dels seus eixos de la seva política laboral.

Durant la jornada es projectarà el vídeo del cas d'èxit de Vueling i Softeng amb Lync Online, la plataforma de comunicació en el núvol d'Office 365, que demostra com l'aerolínia va millorar la qualitat de vida dels seus treballadors reduint dràsticament el nombre de desplaçaments per reunions presencials.

Finalment, els assistents tindran l'oportunitat de participar en el sorteig d'un mòbil d'última generació Nokia 925 per gentilesa de Softeng.

L'acte que és gratuït, tindrà lloc a l'Espai Pujades 350 de Barcelona. Consulta el programa i reserva aquí el teu plaça.


Empreses que participen:

Softeng colabora en


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.