11/3/2015
Microsoft atorga a Softeng el màxim reconeixement en solucions sobre Azure
Microsoft pone a Softeng como empresa número uno en soluciones para las grandes organizaciones

Microsoft reafirma el nostre posicionament com a especialistes i líders en solucions en el núvol atorgant-nos el màxim reconeixement en Azure.

'En Softeng estem d'enhorabona! si fa uns mesos Microsoft ens atorgava el màxim reconeixement a l'Office 365 gràcies a la gran quantitat de projectes reeixits realitzats, ara torna a reconèixer el nostre talent atorgant-nos el màxim nivell en la competència Cloud Platform d'Azure.

Microsoft atorga el nivell Gold en Azure no només per les vendes realitzades, sinó especialment a la certificació de que realment tots els nostres clients estan obtenint el màxim valor als seus subscripcions, als testimonis avalant la qualitat del servei prestat ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers especialistes en solucions en el núvol de Microsoft.

Amb la consecució d'aquesta nova competència, Softeng es converteix en una de les poques empreses del món a aconseguir el màxim nivell en les dues competències Cloud més importants de Microsoft: Cloud Productivity (especialització en Office 365 per a mitjana i gran empresa) i Cloud Platform (Azure).

Aquesta nova distinció se suma a l'extensa llista de competències tecnològiques acreditades que la nostra companyia ha aconseguit durant aquest passat any i que ens posiciona al més alt nivell de capacitació d'entre tots els partners de Microsoft.

A més, tots aquests reconeixements són la garantia als nostres clients de la nostra capacitat i experiència en oferir les millors les solucions en el núvol de Microsoft, aportant el màxim valor i la tranquil·litat que estan en les millors mans perquè el projecte sigui un èxit.

Fernando González, director d'estratègia i negoci de partners de Microsoft va opinar així sobre el reconeixement de Softeng: "Com a Director d'Estratègia i Negoci de Partners només puc dir que SOFTENG és un exemple de com fer les coses bé. El seu equip tècnic i comercial en constant aprenentatge, estan a l'última i són molt bons. La seva adreça un exemple de constància i esperit de servei. Amb Partners com SOFTENG els clients arribaran molt lluny. Enhorabona pel reconeixement súper-merescut ".


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.