15/7/2014
Softeng es converteix en la primera empresa espanyola en assolir el nivell GOLD de la competència Intelligent Systems
Softeng consigue el nivel GOLD en la competencia de Intelligent Systems

Softeng obté el màxim nivell en la competència Intelligent Systems de Microsoft i es posiciona com la primera empresa espanyola en aconseguir aquesta competència.

Aquesta certificació s'ha aconseguit després de demostrar l'elevada experiència de la nostra companyia i l'alt grau de coneixement i qualitat dels nostres enginyers, en la creació de solucions per incrementar la competitivitat de les empreses a través d'eines d'intel · ligència de negoci.

La competència Intelligent Systems aborda totes les solucions i serveis dedicats a atendre el mercat de la "internet de les coses". Un concepte tecnològic que consisteix en una àmplia gamma de dispositius connectats a Internet, des d'un simple podòmetre fins a un complex escàner. El valor s'obté quan aquests dispositius intel · ligents es comuniquen i comparteixen dades en el núvol.

Les solucions en el núvol de Microsoft ajuden a que les dades es processin correctament a través d'eines d'intel · ligència de negoci que extreuen la informació clau perquè les empreses obtinguin coneixement, optimitzin els processos i puguin identificar noves oportunitats de negoci.

Aquesta nova distinció fa més notable la capacitat de Softeng per diferenciar-se en el sector, apostant per la innovació, investigació i formació contínua per proveir les millors solucions als nostres clients.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA