15/7/2014
Softeng es converteix en la primera empresa espanyola en assolir el nivell GOLD de la competència Intelligent Systems
Softeng consigue el nivel GOLD en la competencia de Intelligent Systems

Softeng obté el màxim nivell en la competència Intelligent Systems de Microsoft i es posiciona com la primera empresa espanyola en aconseguir aquesta competència.

Aquesta certificació s'ha aconseguit després de demostrar l'elevada experiència de la nostra companyia i l'alt grau de coneixement i qualitat dels nostres enginyers, en la creació de solucions per incrementar la competitivitat de les empreses a través d'eines d'intel · ligència de negoci.

La competència Intelligent Systems aborda totes les solucions i serveis dedicats a atendre el mercat de la "internet de les coses". Un concepte tecnològic que consisteix en una àmplia gamma de dispositius connectats a Internet, des d'un simple podòmetre fins a un complex escàner. El valor s'obté quan aquests dispositius intel · ligents es comuniquen i comparteixen dades en el núvol.

Les solucions en el núvol de Microsoft ajuden a que les dades es processin correctament a través d'eines d'intel · ligència de negoci que extreuen la informació clau perquè les empreses obtinguin coneixement, optimitzin els processos i puguin identificar noves oportunitats de negoci.

Aquesta nova distinció fa més notable la capacitat de Softeng per diferenciar-se en el sector, apostant per la innovació, investigació i formació contínua per proveir les millors solucions als nostres clients.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.