2/7/2013
SOFTENG participa a la conferència mundial de partners de Microsoft
SOFTENG 1 any més en la conferència mundial de partners de Microsoft

Softeng va assistir a la Worldwide Partner Conference 2013 que es va celebrar aquest any a Houston (Texas), entre el 7 i el 11 de juliol.

La WPC és una plataforma única per aprofundir i compartir l'estratègia de Microsoft, de la mà dels seus principals directius. També durant l'esdeveniment, els Partners de Microsoft van tenir l'oportunitat de descobrir les novetats que la companyia de Redmond llançarà pròximament al mercat.

Amb més de 16.000 participants de més de 160 països, aquest any la conferència s'ha centrat especialment en les àrees de l'Office 365, Azure, dispositius mòbils i Social. A més, els partners han tingut una gran oportunitat de fer networking entre ells així com d'establir i enfortir la relació amb els especialistes i responsables de cada àrea d'interès.

MariaGaraña.png El nostre director general, Carlos Colell,   que assistia en representació de Softeng per conèixer de primera mà totes les novetats de l'oferta tecnològica de Microsoft, va tenir l'oportunitat de reunir-se amb Maria Garaña, CEO de Microsoft a Espanya.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2021 SOFTENG.