14/1/2009
Servei d'assessoria per a l'obtenció d'ajuts i subvencions en projectes empresos amb SOFTENG.

Protagonista freqüent de projectes d'R + D + i, SOFTENG manté un contacte permanent amb diversos organismes públics, que es preocupen per garantir el finançament de projectes directament relacionats amb les tecnologies de la informació, a través de la concessió de diversos tipus d'ajuts i / o subvencions.

El vincle que uneix SOFTENG amb projectes de recerca i d'innovació tecnològica, l'obliga a estar contínuament informada dels possibles canvis i novetats que s'esdevenen al voltant dels requeriments que condicionen la seva catalogació i posterior aprovació.
Aquesta raó al costat de les sinergies que s'originen entre alguns dels projectes confiats a SOFTENG i aquells que la signatura de desenvolupament presenta com aposta pròpia de futur, constitueixen un servei de valor afegit que caracteritza a la seva força de vendes assessorant i guiant als seus clients , cap al organisme i tipus d'ajuda que, millor s'adapta al projecte que desitgen emprendre.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.