2/5/2018
Sellbytel impulsa la seva transformació digital amb l'ajuda de Softeng

Sellbytel impulsa su transformación digital con Softeng Sellbytel Group és un dels líders mundials en externalització de serveis, amb presència en més de 60 ciutats a tot el món.

Des de la seva fundació el 1988 el grup ha anat creixent considerablement comptant en l'actualitat amb marques consolidades com: Sellbytel, HELPBYCOM, LIVINGBRANDS, RIGHTHEAD, MEDEXPERTS i TALENTEXPERTS.

El grup, que compta ja amb la col·laboració de Softeng en la implantació i suport de la seva suite d'Office 365, ha tornat a confiar en la companyia com el seu partner de confiança en el núvol per a la migració i reestructuració de la seva infraestructura a Azure.

A més de l'ajuda en la migració dels seus serveis en el núvol, Softeng ofereix a Sellbytel una solució sobre Azure que els ajuda tant en la gestió com en el suport de la seva infraestructura a través d'una sèrie de serveis que garanteixen la salut i l'estabilitat del seu entorn Azure.

beneficis
Els serveis sobre Azure que Softeng presta a Sellbytel li donen al grup estabilitat gràcies al manteniment proactiu de la infraestructura que redueix les incidències i millora la seguretat. Així mateix, ajuden a optimitzar el consum de recursos de la seva infraestructura, obtenint el màxim valor i potencial de la inversió en Azure.

El director d'IT del grup, va manifestar la seva satisfacció amb Softeng.

Sellbyte apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats, estem molt satisfets amb Softeng i esperem seguir comptant amb ells en futurs projectes. Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng

Mariano Bañon, Director IT de Sellbytel GROUP


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA