15/7/2015
Resum de la segona jornada de la WPC de Microsoft en la qual Softeng participa
Segona jornada de Microsoft

A la segona jornada de la conferència anual de partners de Microsoft ( WPC ) els assistents han pogut gaudir d'una multitud de sessions i xerrades sobre productes i temes que representen l'actualitat de la companyia de Redmond.

 

La conferència que s'està celebrant aquests dies a Orlando, ha dedicat la jornada a una àmplia gamma de sessions i xerrades impartides pels experts de Microsoft a les que s'ha donat cabuda a totes les tecnologies impulsades per la companyia: Els serveis Cloud, la mobilitat, Windows 10 i els nous paradigmes com Internet de les coses (IOT) o la realitat virtual ... Així mateix, els partners han tingut l'oportunitat de fer networking i intercanviar idees i coneixements amb partners provinents de més de 150 països, així com establir i enfortir la relació amb els especialistes de Microsoft i responsables de cada àrea d'interès.

 

Segunda jornada de Microsoft Els partners espanyols han tingut l'oportunitat d'establir un primer contacte amb la nova presidenta de Microsoft a Espanya, Pilar López, que ocupa el lloc de Maria Garaña des de fa uns mesos. La presidenta ha participat al costat d'un reduït grup de partners entre els quals es trobava Carlos Colell, CEO de Softeng, en una taula rodona en la qual han debatut els temes estratègics per a aquest nou any fiscal i com Microsoft pot ajudar-nos a aconseguir encara millors resultats .

Durant la reunió, el nostre CEO ha tingut l'oportunitat de conèixer a la nova presidenta personalment i explicar-li de primera mà l'aposta que està fent Softeng pel núvol, com vam fer la transformació de la companyia i els motius pels quals ens vam decidir a donar el pas al Cloud.

 

A la taula rodona ha participat també el director de la Divisió Empreses i Partners de Microsoft, Juanjo Amor.

Segunda jornada de Microsoft


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA