17/3/2015
Reserva't el 29 de Maig per al gran esdeveniment sobre solucions en el núvol de Microsoft
Resérvate el próximo 29 de mayo para un nuevo evento sobre Office 365 y Azure

Després de l'èxit de l'última edició del nostre esdeveniment sobre productivitat, seguretat i reducció de costos amb les solucions en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure), tenim el plaer de anunciar-que ja estem treballant en una nova edició!

Aquest primer semestre de l'any ve ple de sorprenents novetats tant a l'Office 365 com a Azure i en Softeng te les volem explicar totes! Noves solucions i capacitats que els nostres especialistes de Microsoft i Softeng et presentaran en exclusiva i amb les que la teva empresa podrà modernitzar-se i ser més competitiva.

A través de nombroses donem descobriràs en acció l'experiència d'usuari en treballar amb els teus aplicacions de negoci en el núvol i com les noves capacitats de SharePoint, Exchange i Lync t'ajuden a ser més eficaç.

A més, comprovaràs a través d'exemples reals dels nostres clients, com aquests gaudeixen ja de la gran experiència de productivitat i flexibilitat que les solucions en el núvol els ofereixen.

Durant el mes d'abril publicarem l'agenda de l'esdeveniment però com les anteriors edicions han estat un èxit de participació esgotant les places amb molta antelació, t'animem a que reservis ia la teva a través del següent formulari.

No et perdis aquesta gran oportunitat !!!!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.