17/3/2015
Reserva't el 29 de Maig per al gran esdeveniment sobre solucions en el núvol de Microsoft
Resérvate el próximo 29 de mayo para un nuevo evento sobre Office 365 y Azure

Després de l'èxit de l'última edició del nostre esdeveniment sobre productivitat, seguretat i reducció de costos amb les solucions en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure), tenim el plaer de anunciar-que ja estem treballant en una nova edició!

Aquest primer semestre de l'any ve ple de sorprenents novetats tant a l'Office 365 com a Azure i en Softeng te les volem explicar totes! Noves solucions i capacitats que els nostres especialistes de Microsoft i Softeng et presentaran en exclusiva i amb les que la teva empresa podrà modernitzar-se i ser més competitiva.

A través de nombroses donem descobriràs en acció l'experiència d'usuari en treballar amb els teus aplicacions de negoci en el núvol i com les noves capacitats de SharePoint, Exchange i Lync t'ajuden a ser més eficaç.

A més, comprovaràs a través d'exemples reals dels nostres clients, com aquests gaudeixen ja de la gran experiència de productivitat i flexibilitat que les solucions en el núvol els ofereixen.

Durant el mes d'abril publicarem l'agenda de l'esdeveniment però com les anteriors edicions han estat un èxit de participació esgotant les places amb molta antelació, t'animem a que reservis ia la teva a través del següent formulari.

No et perdis aquesta gran oportunitat !!!!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.