9/3/2015
Proquimia aposta per Office 365 i Softeng
Proquimia apuesta por Office 365 y Softeng

Proquimia és una prestigiosa multinacional dedicada a la fabricació ia la comercialització d'especialitats químiques que centra la seva activitat en el sector de la higiene i dels tractaments químics industrials.

La necessitat d'oferir als seus usuaris una solució amb més prestacions i reduir costos tant a nivell d'Infraestructura com de gestió d'IT, va portar a la companyia a confiar a Softeng la migració progressiva dels seus aplicacions Lotus a la plataforma Office 365.

A la primera fase del projecte es va dur a terme la migració del seu correu Lotus a Exchange online, solució que ja està operativa i amb la qual la companyia ha obtingut nombrosos beneficis.

Beneficis de la solució per Proquimia
Amb l'Exchange Online la companyia té el control i la flexibilitat que necessitaven ampliant la capacitat de les bústies dels seus 300 usuaris i obtenint una solució senzilla i un accés més segur a correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, la web i dispositius mòbils.

Gràcies a la migració de bústies escalonada i per etapes oferta per Softeng, es va poder realitzar el canvi final del servei de manera suau i sense interrupcions, reduint al mínim l'impacte en l'usuari final.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.