9/3/2016
Prepara't per a la nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol de Microsoft

Prepárate para la nueva edición de nuestro evento sobre soluciones en la nube de Microsoft

Els propers 20 i 26 de maig celebrarem a Barcelona i Madrid una nova edició del nostre esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat de les empreses gràcies al núvol. Un esdeveniment que s'ha convertit en el referent nacional per informar les empreses sobre l'evolució de les solucions en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure) i de la gran quantitat de novetats que Microsoft introdueix a ritme de samba :)

SÍ, de nou, aquest primer semestre ve replet de sorprenents novetats tant a l'Office 365 com en Azure en matèria de seguretat, analítica empresarial i solucions de mobilitat i en Softeng .. Et les volem mostrar totes!

A més, els especialistes de Microsoft i Softeng et presentaran en primícia no només les novetats sinó especialment com amb les mateixes teva empresa podrà incrementar la productivitat i el nivell d'innovació, optimitzant costos.

I tot això a través de donem amb les que descobriràs les noves capacitats de veu i de retransmissió d'esdeveniments amb Skype empresarial, la flexibilitat d'Azure per adaptar-se a les necessitats que requereixen avui les empreses, les innovacions en matèria de Seguretat, i finalment com l'aprenentatge automàtic al costat de IOT poden proporcionar-te l'avantatge competitiu que la teva empresa necessita.

On se celebra?

Aquest any celebrem els esdeveniments a les renovades i modernes oficines de Microsoft a Barcelona i Madrid que compten amb amplis espais en què a més de gaudir de la jornada, tindràs l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar els teus dubtes amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

Prepárate para la nueva edición de nuestro evento sobre soluciones en la nube de Microsoft

 

Si has vingut a anteriors esdeveniments i vols conèixer les últimes novetats i el que ve, aquesta és la teva oportunitat. I si et vas perdre els anteriors esdeveniments, No ho pots deixar escapar!

Les edicions anteriors van ser tot un èxit de participació i les places es van esgotar molts dies abans de l'esdeveniment així que ...

Anima't abans que s'acabin les places i aprofita aquesta oportunitat !!

 

Consulta l'agenda i inscriu-te


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.