5/9/2013
Prepara't per moure't al núvol i estalviar milers d'euros en la implantació
Prepara't per estalviar milers d'euros al teu implantació d'Office 365

Cada vegada són més les empreses que busquen mètodes per reduir els seus costos. En aquesta línia, el núvol constitueix una oportunitat d'eliminar la càrrega d'administració i manteniment de sistemes informàtics, evitant a més la necessitat d'invertir en actius de maquinari i programari.

Office 365 t'ajuda en tot l'anterior, ja que és la plataforma de productivitat, comunicació i col · laboració allotjada en el núvol que agrupa els productes de Microsoft de més èxit a les empreses i en les versions més recents: Exchange (missatgeria), SharePoint (intranets ), Lync (comunicació) i Office (ofimàtica).

A més, ara la implantació d'Office 365 és més ràpida i fàcil que mai. En els propers dies us parlarem d'un nou mètode d'implantació de l'Office 365, amb el que la teva empresa estarà a punt per posar a prova el servei en hores i implementar Office 365 en qüestió de dies.

I aquí, el més important! A través dels partners amb major nombre d'implantacions d'Office 365 entre els quals es troba Softeng, Microsoft ofereix a la teva empresa la possibilitat de beneficiar d'una important subvenció per a la implantació de la solució i estalviar milers d'euros en ella.

Estigues atent i no et perdis l'oportunitat de gaudir quan abans dels beneficis dels serveis en el núvol en la teva organització!!

Vols ser dels primers a conèixer l'oferta?

Sí, vull conèixer-la ia


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA