15/2/2013
Petromiralles va inaugurar amb èxit la seva nova web amb Portal Builder

PetromirallesPequeña.png Petromiralles, empresa líder en distribució de combustibles i carburants, va seleccionar Softeng com el seu partner de confiança, per al desenvolupament i disseny del seu nou portal corporatiu a través de la nostra plataforma per a projectes web en el núvol Softeng Portal Builder.
La companyia va estrenar amb èxit la seva nova web amb una imatge més dinàmica, rica en continguts i amb una potent capacitat d'interacció amb els seus usuaris.
La nostra solució ha ofert a la companyia un potent gestor de continguts amb total llibertat per a la gestió de qualsevol aspecte del seu lloc, proporcionant un considerable augment de la productivitat i autonomia per a l'organització.

Softeng Portal Builder és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), feia una plataforma per impulsar les empreses a través del web, convertint-la en un lloc rendible.

Amb 45 anys d'experiència, Petromiralles destaca en el seu sector, com a distribuïdor de carburants i combustibles líquids, en el conjunt del mercat espanyol. Els seus clients estan constituïts per: Estacions de servei, empreses amb instal · lacions pròpies (flotes de transport, operadores petrolíferes, distribuïdors minoristes) i consumidors finals.

Agraïm a Petromiralles la confiança dipositada en nosaltres i ens sentim orgullosos per la satisfacció que ha manifestat per la nostra plataforma.

Pots visitar el portal de Petromiralles a www.petromiralles.com


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.