15/2/2013
Petromiralles va inaugurar amb èxit la seva nova web amb Portal Builder

PetromirallesPequeña.png Petromiralles, empresa líder en distribució de combustibles i carburants, va seleccionar Softeng com el seu partner de confiança, per al desenvolupament i disseny del seu nou portal corporatiu a través de la nostra plataforma per a projectes web en el núvol Softeng Portal Builder.
La companyia va estrenar amb èxit la seva nova web amb una imatge més dinàmica, rica en continguts i amb una potent capacitat d'interacció amb els seus usuaris.
La nostra solució ha ofert a la companyia un potent gestor de continguts amb total llibertat per a la gestió de qualsevol aspecte del seu lloc, proporcionant un considerable augment de la productivitat i autonomia per a l'organització.

Softeng Portal Builder és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), feia una plataforma per impulsar les empreses a través del web, convertint-la en un lloc rendible.

Amb 45 anys d'experiència, Petromiralles destaca en el seu sector, com a distribuïdor de carburants i combustibles líquids, en el conjunt del mercat espanyol. Els seus clients estan constituïts per: Estacions de servei, empreses amb instal · lacions pròpies (flotes de transport, operadores petrolíferes, distribuïdors minoristes) i consumidors finals.

Agraïm a Petromiralles la confiança dipositada en nosaltres i ens sentim orgullosos per la satisfacció que ha manifestat per la nostra plataforma.

Pots visitar el portal de Petromiralles a www.petromiralles.com


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.