8/2/2012
Noves capacitats per a plans de K1 i K2 de Microsoft Office 365
Noves capacitats per a plans de K1 i K2 de Microsoft Office 365
En resposta al seu compromís de seguir treballant en importants millores a la seva suite de productivitat d'oficina 365, Microsoft ha incorporat noves característiques per plans per als treballadors remots, també anomenats "Treballadors quiosc" que fa molt més avantatjós.

Moltes organitzacions grans tenen usuaris, anomenats "treballadors remots", que no tenen equips dedicats. Per exemple, els empleats per torns, punts de venda que l'ús compartit PCs, etc.  Plans de K1 i K2han estat dissenyats per a aquest tipus de treballadors.

Els plans inclouen:
  • Comptes de correu d'intercanvi en línia, fins ara, amb una capacitat de 500 MB.
  • Accés a Sharepoint en línia.
  • Office Web Apps per mostrar (K1 i K2) i per editar documents d'Office professionals (K2) més directament en el navegador.

Les noves característiques i millores són:

  • La mida de les bústies de correu s'ha augmentat fins a 1 GB sense cost addicional.
  • Disponibilitat d'ActiveSync de canvi per a mecanismes mòbils sense cost addicional.
  • Possibilitat de contractar el cost afegit per l'usuari, la capacitat de missatges de correu electrònic OAE (canvi en línia arxivament) de mida il·limitada d'arxivament.

Aquestes noves característiques es poden activar gradualment en els propers mesos, que ofereix més valor i flexibilitat per a satisfer les necessitats de la productivitat de les organitzacions en línia.


Més informació sobre l'Office 365

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA