20/10/2016
17 i 23 febrer 2017 Reserva't aquestes dates!

Nuevo evento de Softeng los días 17 y 23 de febrero ¡Reservate ya estas fechas! Els propers 17 i 23 de febrer tindrà lloc a Barcelona i Madrid respectivament una nova edició del nostre esdeveniment "Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol", un esdeveniment en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer sense tecnicismes com les últimes innovacions de Microsoft en el núvol al voltant de Ofice 365 i Azure t'ajudaran a optimitzar les teves sistemes, millorar la teva productivitat i el nivell d'innovació.

Nuevo evento de Softeng los días 17 y 23 de febrero ¡Reservate ya estas fechas! L'esdeveniment que aquest any arriba a la seva onzena edició, és un oportunitat immillorable per conèixer de la mà d'especialistes Cloud tant de Microsoft com de Softeng les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració, solucions de mobilitat i en general, les claus per impulsar la transformació digital de la teva empresa. a més, aquesta edició ve amb un toc molt especial i és que hem estat els guanyadors del premi al millor partner de l'any Cloud de Microsoft així que estem desitjant compartir la nostra alegria amb vosaltres i explicar-vos la gran quantitat de novetats que Microsoft va introduint :)

Punt de trobada de professionals
Després de 10 exitoses edicions, el nostre esdeveniment s'ha convertit en una cita indispensable per a decisors de negoci (directors generals, CIO'S, Responsables de Màrqueting i Recursos Humans, etc ...) els qui a més de poder assistir a interessants xerrades, tenen l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

Nuevo evento de Softeng los días 17 y 23 de febrero ¡Reservate ya estas fechas!

Si has vingut a anteriors esdeveniments i vols conèixer les últimes novetats i el que ve, aquesta és la teva oportunitat. I si et vas perdre els anteriors esdeveniments, No ho pots deixar escapar! En qualsevol cas, roman atent perquè en les pròximes setmanes publicarem l'agenda de l'esdeveniment.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.