19/11/2013
Pecomark: Un nou client satisfet amb la implantació d'Office 365 realitzada per Softeng
Nou client aposta pel núvol amb Office 365 i Softeng com implantador

L'empresa Pecomark, líder al sector de la refrigeració comercial i industrial i amb una àmplia xarxa de delegacions, va apostar per Softeng com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365, per a la implantació de la suite Enterprise de la plataforma.

Millorar i actualitzar tota la infraestructura informàtica per incrementar la productivitat dels seus usuaris era un dels objectius clau de Pecomark i s'ha aconseguit gràcies a les capacitats de l'Office 365. Les solucions de missatgeria, comunicacions unificades i col · laboració han proporcionat a Pecomark en control i la flexibilitat que necessitaven, juntament amb un important estalvi en les despeses de TI en eliminar les tasques de manteniment de servidors.

Xavier Carbó, director d'informàtica de Pecomark, va opinar així sobre el projecte: "Pecomark necessitava modernitzar tota la seva infraestructura informàtica per millorar la productivitat dels seus usuaris i calia oferir-los una bona solució de missatgeria, comunicacions unificades i col · laboració. Per a això, Softeng ens proposar apostar pel núvol i Office 365, evitant adquirir servidors i llicències, reduint notablement els costos d'implantació i manteniment posterior. El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem , pel que ens agradaria continuar recolzant-nos en ells a mesura que l'empresa tingui noves necessitats. "


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA