19/11/2013
Pecomark: Un nou client satisfet amb la implantació d'Office 365 realitzada per Softeng
Nou client aposta pel núvol amb Office 365 i Softeng com implantador

L'empresa Pecomark, líder al sector de la refrigeració comercial i industrial i amb una àmplia xarxa de delegacions, va apostar per Softeng com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365, per a la implantació de la suite Enterprise de la plataforma.

Millorar i actualitzar tota la infraestructura informàtica per incrementar la productivitat dels seus usuaris era un dels objectius clau de Pecomark i s'ha aconseguit gràcies a les capacitats de l'Office 365. Les solucions de missatgeria, comunicacions unificades i col · laboració han proporcionat a Pecomark en control i la flexibilitat que necessitaven, juntament amb un important estalvi en les despeses de TI en eliminar les tasques de manteniment de servidors.

Xavier Carbó, director d'informàtica de Pecomark, va opinar així sobre el projecte: "Pecomark necessitava modernitzar tota la seva infraestructura informàtica per millorar la productivitat dels seus usuaris i calia oferir-los una bona solució de missatgeria, comunicacions unificades i col · laboració. Per a això, Softeng ens proposar apostar pel núvol i Office 365, evitant adquirir servidors i llicències, reduint notablement els costos d'implantació i manteniment posterior. El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem , pel que ens agradaria continuar recolzant-nos en ells a mesura que l'empresa tingui noves necessitats. "


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.