16/2/2012
Nexus les apostes d'energia en Softeng Portal Builder

NexusHome.jpg L'energia de Nexe, empresa especialitzada en la venda de l'electricitat i l'energia verda, ha encarregat a Softeng disseny i desenvolupament nou portal corporatiu a través de la plataforma per a web projectes Softeng Portal Builder que funciona en Windows Azure, plataforma de núvol de Microsoft.

El portal té una posició diferencial en el sector de l'energia convertir-se en punt de trobada virtual dels consumidors, productors i distribuïdors de productes de l'energia tant per la capacitat d'interacció i la riquesa del seu contingut. Beneficis de plataforma de SOFTENG Portal Builder oferir un gestor de continguts fort energia de Nexe amb total llibertat per gestionar qualsevol aspecte del seu lloc proporcionant enterprise autonomia i productivitat amb baix cost de propietat.

La funcionalitat de gran abast d'edició de visual des del propi lloc i traducció a altres llengües en el sistema de temps real, l'energia de Nexe facilitar la rotació del contingut amb un alt grau de satisfacció.

Sistemes de gestió de continguts de (web cms) SOFTENG Portal Builder evolució, va ser una plataforma de negoci per desenvolupar llocs web en el núvol d'una manera rendible, per ajudar a impulsar les empreses Web.

Vostè pot visitar l'energia de Nexe en http://www.nexusenergia.com/


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.