10/5/2011
MICROSOFT i SOFTENG organitzen l'esdeveniment "La nova generació de portals en el núvol"
MICROSOFT i SOFTENG organitzen l'esdeveniment "La nova generació de portals en el núvol"
Consulte la agenda e inscríbaseL'estreta col.laboració que mantenen Microsoft i Softeng especialment a l'àrea Cloud, ha desembocat en diversos acords entre els quals s'emmarca l'organització d'una sèrie d'esdeveniments per ajudar a les empreses a fer el salt al núvol.
 
Coincidint amb el llançament de la beta pública de Microsoft Office 365 i la gran acceptació que està tenint la plataforma Softeng Portal Builder en el núvol amb Microsoft Windows Azure, Microsoft i Softeng considerar que era el moment perfecte per mostrar més empreses els beneficis que comporten aquestes tecnologies i les solucions disponibles per superar els reptes més comuns amb els que actualment s'enfronten les companyies.

Aquest esdeveniment pretén, sense tecnicismes, apropar el núvol als responsables de Màrqueting i TI de les empreses, donant-los a conèixer els seus beneficis i ajudant-los a decidir quina plataforma és la més adequada per desplegar un projecte web en Cloud. Així mateix es presentaran alternatives segons es tracti d'un projecte d'intranet per col.laboració i gestió o d'un portal públic per a clients i / o proveïdors.

Aquest esdeveniment és d'interès per empreses que tinguin algunes de les següents inquietuds:
  • Conèixer els beneficis que els pot aportar el Cloud.
  • Formes de reduir els costos del seu departament de TI.
  • Com millorar la productivitat dels seus empleats i retenir el seu coneixement posant a disposició de tota l'organització des de qualsevol lloc i de forma segura.
  • Com potenciar la seva empresa a través del web.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA