30/10/2013
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a proper esdeveniment "Seguint el camí cap a la competitivitat"
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a proper esdeveniment "Seguint el camí cap a la competitivitat"

Especialistes en les àrees d'Office 365 i Cloud Computing de Microsoft i SOFTENG parlaran sobre els beneficis que les solucions en el núvol t'aporten quant a productivitat, innovació i reducció de costos, fent especial èmfasi en les últimes novetats i en com pots beneficiar-te de una subvenció de Microsoft de fins a 15.000 euros per pujar-te al núvol!  

A més, podràs gaudir de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients: Viu l'experiència d'una intranet social amb Yammer, aprèn com la nova eina d'Office 365 Power BI t'ajuda a prendre millors decisions analitzant fàcilment dades d'interès i descobreix com Portal Builder pot impulsar la teva empresa a través del web.

Els assistents tindran l'ocasió de guanyar un Nokia Lumia 925, 1 Voyager legend UC i un Calisto 620M de Plantronics, una nova forma de treballar i comunicar-se.

Consulta l'agenda i inscriu-te!

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.