5/10/2011
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a l'esdeveniment d'Office 365 "El núvol com a solució per millorar la competitivitat"
Consulte la agenda e inscríbaseEspecialistes en les àrees deOffice 365iCloud ComputingdeMicrosoftiSOFTENGparlaran sobre els beneficis que aporta el núvol a les empreses pel que fa a productivitat i reducció de costos amb Office 365. En l'esdeveniment comptarem amb la col.laboració delMIC Productivity, El centre d'innovació en productivitat de Microsoft, que tractarà el tema de l'impacte econòmic (ROI) de les empreses en adoptar Office 365.

En aquest esdeveniment pensat per decisors de negoci i responsables de TI, els assistents tindran l'oportunitat de descobrir sense tecnicismes com Office 365 ajuda a incrementar l'eficiència i competitivitat de les empreses millorant la col.laboració i productivitat dels seus usuaris, eliminant el dolor dels departaments de TI i reduint dràsticament el cost de manteniment dels seus actuals infraestructures informàtiques.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.