27/1/2014
Seminari online: Microsoft i Softeng et conviden a conèixer a fons Windows Azure

Microsoft y Softeng te invitan a conocer a fondo Windows Azure Et convidem a descobrir el nou site de Microsoft i Softeng dissenyat perquè puguis conèixer en profunditat totes les capacitats i beneficis de la plataforma en el núvol de Microsoft, Windows Azure, així com beneficiar d'importants subvencions.

En aquest portal estaràs al dia de totes les notícies relacionades amb la plataforma, obtenir importants promocions, Workshops gratuïts, Donem personalitzades i participar en webcast i esdeveniments presencials en els quals descobriràs tota la potència i els beneficis de la plataforma.

Per si això fos poc, podràs beneficiar d'una subvenció per consumir recursos de Azure de forma gratuïta per provar la plataforma.

A continuació et vam anunciar les dates de les properes activitats a les quals estem treballant:

27 de Març - Webcast
En aquest webcast per CIO 's i responsables d'informàtica, tindràs l'oportunitat de descobrir de manera pràctica com començar a treballar amb Windows Azure per de manera senzilla reduir, ampliar, millorar i modernitzar la tecnologia de la teva empresa, de manera flexible i econòmica, en el moment que necessitis i sense necessitat d'adquirir maquinari.

30 maig-Esdeveniment presencial a Barcelona
En aquest esdeveniment per decisors de negoci (gerents, financers i CIO s), tindràs l'oportunitat de descobrir sense tecnicismes com el núvol de Microsoft i les solucions de Softeng estan ajudant a les empreses a incrementar la seva productivitat, innovar ia reduir els seus costos.

No esperis més i visita el web!

Solucions Azure


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.